Thursday, 12 May 2011

‎.▀██▀
──██────(▒)(▒)
──██───(▒)(♥)(▒)
─▄██▄▄█─(▒)(▒)
───.───▄███▄
...…………───.──███─███─(▒)(▒)
───.──▀██▄██▀(▒)(♥)(▒)
───.────███───(▒)(▒)
───.─────── ▀██─██▀
───.──────── ██─██─(▒)(▒)
───.──────── ▀█▄█▀(▒)(♥)(▒)
───.──────────▀───(▒)(▒)
───.────────────██▀▀▀█
───.──(▒)(▒)──────██▄█──(▒)(▒)
───.─(▒)(♥)(▒)─────██▀█─(▒)(♥)
───.──(▒)(▒)──────██▄▄▄█(▒)(▒)

Monday, 9 May 2011

 Ha Haih, penat Berkawad. Yang paling teruk lah tahun ni sekolah kitorang. The worst thing is, the time we're doing the formation. Gilaa teruk ah. Ada sorang member ni, haha, dia dah tersilap jalan cepat sangat kan? Sempat lagi pusing belakang cepat2 and masuk position dia balik -.-. Mana tak "BENDUL". Haha... Tadi boleh jugak panas gila. We thought we should die there. Yang best, hehe there's so many girl pretty faces.   I thought want to ask her for a phone number. Haha. But, i cant get her number. Maybe, I'm not so handsome. hahaha... Tapi tak pe lah, the inmportant is, saya boleh dpt Certificate tu. Alhamdullilah, tahu ni saye boleh masuk kawad. Okay guys, new post tmorrow okay? Thank for reading :)ih, penat Berkawad. Yang paling teruk lah tahun ni sekolah kitorang. The worst thing is, the time we're doing the formation. Gilaa teruk ah. Ada sorang member ni, haha, dia dah tersilap jalan cepat sangat kan? Sempat lagi pusing belakang cepat2 and masuk position dia balik -.-. Mana tak "BENDUL". Haha... Tadi boleh jugak panas gila. We thought we should die there. Yang best, hehe there's so many girl pretty faces.   I thought want to ask her for a phone number. Haha. But, i cant get her number. Maybe, I'm not so handsome. hahaha... Tapi tak pe lah, the inmportant is, saya boleh dpt Certificate tu. Alhamdullilah, tahu ni saye boleh masuk kawad. Okay guys, new post tmorrow okay? Thank for reading :)

Sunday, 8 May 2011



M : MANNER - Menjaga tingkah laku dan maruah diri.
U : UNPREDICTABLE - Perlu sedia hadapi semua situasi.
H : HONEST - Jujur dalam percintaan.
A : ALLIANCE - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
M : MANNER - Menjaga tingkah laku dan maruah diri.
M : MANNER - Menjaga tingkah laku dan maruah diri.
A : ALLIANCE - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
D : DEAR - Orang yang dicintai dan disayangi.
A : ALLIANCE - Cinta itu lahir dari penyatuan dua hati.
M : MANNER - Menjaga tingkah laku dan maruah diri.
I : INTELEGENT - Bijak menentukan mana yang baik untuk si dia.
R : RESPONSIBILITY - Dari keikhlasan, akan lahir rasa tanggungjawab.
U : UNPREDICTABLE - Perlu sedia hadapi semua situasi.
L : LOYALTY - Setia pada yang satu.

sy lbih suke JANTUNG HATIKU !! drpd RATU HATIKU !!
ta best laaa tiru org RATU HATIKU !! 
JANTUNG : kalo ta derk jntung,ta bernyawa..
HATI : kalo ta derk hati,kasih syg kat mne..
lg best kalo JANTUNG HATIKU !! 
mom !!! kaulah JANTUNG HATIKU !!!
ta gitu
1.Single
2.In a relationship
3.Engaged
4.Married
5.It's complicated
6.In an open relationship
7.Widowed
8.Separated
9.Divorced
trjaga dr lena yg panjang
ak termimpikn kamu
kau dtg kmbali stlh lama pegi
kau melutut ucap kta rayu
ak lihat airmtamu berjuraian
kau lafaz penyesalan krna robekkn hatiku
kau meraung mohon maaf
hatiku hiba kasihani kamu
lntas ak mnyapu airmtamu
syg, dgrkanlah
cnta yg lalu tlh ak kuburkn
tlh kupacakkan nisan d kenangan itu
ak hrp kau mengerti
diriku kini tlh dimiliki
pegilah kau kpd si dia yg dlu kau puja
maafkan ak

Saturday, 7 May 2011

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku...ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

Cinta Monyet ?

Orang kata, cinta monyet tak akan berkekalan. Memang itu lah hakikatnya. Seperti hubungan aku bersama Anis Nadhirah, baru sehari. Dah break, atas sebab ayahnya yang tidak merestui hubungan kami. 
Aku redha, ayah dia buat macam untuk kebaikan dia jugak.
Tapi kenapa si ayah ni susah nak paham perasaan aku? 
Betapa hancurnya hati aku, dulu Anis tinggalkan aku, sampai skarang tak hilang sakit. 
Tapi skarang, tambah lagi. Sekali lagi dia buat aku sakit.
Aku dah berjanji dengan ayah dia, aku takkan ganggu dia lagi.
 Dan sekarang, dengan janji itu. Aku tak akan ganggu dia lagi.
 Insya-Allah terbuka pintu hati ayah dia untuk terima aku SUATU HARI NANTI..
Apa salah aku?! Apa?!
Sakitnya hatiku takda sapa yang tau. Hanya Allah yang tahu.
ap kmu ase apabila org yg bru kmu knal ska kt kmu??
mesti kmu ase appy kn..
tp ble kpel jerk!!!
dy x fhm tntng keadaan kmu..
pastu dye minta break tnpa th ap sbb nye..
cm nie er rse sye wktu awk minta break..
tp ble nk jmp awk x na..
knpe awk wat sye cm nie???
sye nk awk jwp soalan nie..SECEPATNYE..

Ciri-ciri perempuan IDAMAN

  • Mempunyai sifat lemah lembut dan sopan santun
  • Sentiasa menutup aurat
  • Percaya antara satu sama lain
  • Ada rasa malu bila bersama aku.. < Aish! ni yang sensitif ni...
  • Memakai tudung dan cermin mata
  • Ikhlas menerima aku..
  • Ikhlas juga menyintai aku..
  • Jujur dalam apa jua yang terjadi..
  • Berkongsi rahsia..
Harap perempuan macam ni masih ada dalam Zaman 2020 nanti..
Insya-Allah
Cinta???
Amat mahal takrifnya,
Itulah yang difitrahkan oleh,
Allah S.W.T kepada hambanya,
Cinta tertulis pada perkataan,
Tetapi gagal dilihat pada zahirnya,
Kerana cinta adalah tanggungjawab,
Dimana wujudnya kesetiaan,
Dan kejujuran di dalamnya,

Ingat pada yang satu,
Jujur pada yang merindu,
Dan rindulah pada yang menyayangimu,

Cinta takkan dapat,
Kalau tiada siapa yang memberi,
Tapi kalau mencari cinta,
Biarlah pada yang sudi,
Bukan pada yang simpati,
Kalau memberi,
Biarlah pada yang baik hati,
Bukan pada insan yang tidak berbudi,
Itulah cinta sejati !
Setelah sekian lama ku menunggu,
Kini ku telah menemui dirimu,
Alangkah syukurnya aku apabila dapat bertemu dgnmu,
Dulu aku tidak yakin hendak meluahkan isi hatiku,
Kini aku yakin,
Dan ingin berterus terang bahawa,
Aku Sangat Menyintai Dirimu !